neděle 1. dubna 2012

Péče o zdraví pro (a nejen pro) studenty ....

Zdravím všechny :)

Tak dnes bych vám chtěla ukázat "novinku" co jsem si včera pořídila - možná to znáte :)
Jedná se o lecitino-proteinový koncentrát, který se pije jednou denně smíchaný s mlékem (to je mňamka) nebo s jogurtem atd.

Složky obsažené v tomto koncentrátu pomáhají posílit srdce, cévy, mozek, nervy. Pomáhají zvýšit celkovou psychickou i fyzickou kondici organizmu. Obsažené minerální látky jako fosfor a draslík spolu s fosfolipidy celkově ovlivňují celkovou psychickou odolnost a výkonnost, podporují proces zapamatování, vybavování, rychlost myšlení a celkovou duševní svěžest.

Je vhodný pro muže i ženy všech věkových kategorií, pro dospívající mládež a děti od 3 let. Zvláště jej ocení studenti, manažeři, osoby těžce pracující, sportovci a také osoby v pokročilém věku. Vhodný rovněž v období rekonvalescence po operacích, k podpoře hojení a k regeneraci organismu :)

Je v různých příchutích: jahoda, vanilka, kapučíno..... atd. :)


Za chvilku mi totiž opět začně zkouškové období, tak doufám, že bude mít nějaký účinek. Dám vám určitě vědět. Ale co mě překvapilo? Že chutná opravdu dobře, tento jahodový když se smíchá s vlažným mlékem tak chutná jako jahodové mléko :)

Tak pěkný den a odpočívejte :)

1 komentář:

  1. Právě u nás na blogu probíhá GIVEAWAY!
    Tímto Tě srdečně zveme a budeme rády, když se zůčastníš!
    Snad Ti bude přát štěstí :-)
    http://handbagforladies.blogspot.com/2012/03/g-i-v-e-w-y.html

    OdpovědětVymazat