středa 20. listopadu 2013

Postýlky pro miminko - mé tipy :)

Podělím se s Vámi o své postřehy ohledně postýlek - co jsme měli a máme my.

Když se Lukášek narodil tak spinkal v multifunkční kolébce, na kterou mám smíšené pocity. Vzhledově je nádherná a podle mě šíleně roztomilá :D Splňovala vše co jsem potřebovala. Kolébka s kolečky, takže jsem mohla převézt Lukáška, tak abych ho měla stále na očích. Jenom mi vadilo, že na koberci se kolečkám moc nechtělo jezdit.

Hodnocení: 4 hvězdičky z 5


Když si Lukášek začal sedat, bylo jasné, že z kolébky už musí pryč. Jelikož jsme v té době ještě hodně cestovali (teď už jsem se na trvalo přestěhovali do nového bytu - huráááá :D) pořídili jsem cestovní postýlku. Ta kterou jsem pořídili byla sice dražší, ale vyplatila se :) Když si ještě nestoupal byl zavěšen na té horní úrovni a krásně se mu usínalo, když jsem s ním pohupovala :) Když začal stát, spinkal na spodní úrovni. Velkou výhodou postýlky je boční průlez, který využíváme teď, když už Lukášek začíná chodit, kdy nám tato postýlka "zdobí" obývák a je z ní "bunkr" na hraní s hračkami. Lukášek si tam můžeme kdykoliv vlézt a vylézt. Pod vchod jsem mu dala větší polštář, aby se nebouchnul.  Dalším kladem je hrací strojek, který hraje tiché uklidňující písně :) A samozřejmě síťka proti hmyzu, kterou jsme využili v létě na dovolené u babičky :) V kapsičce zboku máme schované knížky, které si po obídku prohlížime :)


Hodnocení: 5 hvězdiček z 5

Asi před 3 měsící jsme pořídili dřevěnou postýlku, kterou máme danou u naší postele. Strašně se mi líbila. Bohužel jsem se dala zlákat a objednala přes internet. Postýlka je tak šíleně nekvalitně vyrobená, že to snad svět neviděl :(
Boční strana naprasklá, opačně navrtané dírky, odlupující se části obložení :(
reklamujeme, takže uvidíme co bude dál.





Hodnocení: 1 hvězdička z 5

Snad někomu můj názor poradí :)
Co bych ale ještě chtěla zmínit, je kvalitní matrace - na té určitě nešetřit, ať už ji dáte do cestovní postýlky nebo do dřevěné.

Vaše Iveta