čtvrtek 27. září 2012

Dreamy & Fantasy

Zkuste se chvilku přenést ze všedního dne do světa fantazie...........
Je to lehké uvidíte :)

středa 19. září 2012

Moje rychlozpověď

Jak se rozhodovat na životních křižovatkách? A jsou naše rozhodnutí vždy správná?
Někdy mívám pocit, že se neumím rozhodnout a trvat si na svém názoru.
Jsem lehce ovlivnitelná názory ostatních. Když už si myslím, že jsem se definitivně rozhodla a je to pro mě to jediné a správné východisko či volba, někdo mě rozhodí z mého úsudku.
Tohle na sobě nesnáším. A potom mi to nedá a v hlavě mi vrtá malý červík pochybností.

Měla bych si dát do života úkol. A to naučit se rozhodovat, tak abych si věřila, že je to správné rozhodnutí, měla z toho dobrý pocit a názory druhých jen pustila jedním uchem dovnitř a druhým ven.

Za chvíli ze mě bude matka, takže bych měla rozhodovat i za toho drobečka co nosím v sobě (mimochodem prý to bude kluk J). Přála bych se umět rozhodnout tak, abychom byli oba šťastní. Nemůžu už myslet jen na své štěstí, ale i na jeho.

Snažím se tu napsat psychologický typ článku, nebo spíš rychlozpověď. Trochu mě pobolívá hlava, dnešek byl dost náročný. A co mi dodává sílu do dalšího dne? To že mě mimi kope v bříšku, pro něj se musím snažit se se životem prát a být častým vítězem.



A jak je to u vás s rozhodováním - umíte se rozhodnout tak, že si trváte na svém nebo jste snadno ovlivnitelní? :)

čtvrtek 13. září 2012

20. týden těhotenství

Ahoj :)

tak nikdy bych nevěřila, že těhotenství mi bude tak rychle ubíhat, ještě nedávno měl/a prďolka velikost jahody a teď už je z něj "banán" :)
Zítra jedeme do Olomouce na druhý screening, tak snad bude vše v pořádku, tak jak má být :)
20. týden těhotenství je jakýmsi zlomem, kdy se z první poloviny překulíme do té druhé. A díky tomu, že mi už po prvním trimestru zmizely ranní nevolnosti si teď těhotenství užívám :) JJ, moje fyzička už není co bývávala, sama na sobě cítím, že při delší chůzi "sýpám" jak šedesátník :)
Snažím se více odpočívat a pečovat o sebe :) V tomto období mimi rychle roste, a proto je potřeba bříško a ostatní rizikové partie (boky, zadeček, stehna) pořádně promazávat. Já jsem si v pátek na pomoc přikoupila Bio kokosový olej od Saloos. Ale když se ním namažu, mám hrozný choutky na sladký :D
Tak mám ještě těhotenský olej od Saloos a krém pro maminky proti striím z DM :)
A co se vlastně v tomto období děje v mém bříšku? Vzala jsem si napomoc dvě tabulky z www.pampers.cz a www.kojeneckavyziva.cz



Je paráda cítím první pohyby, které už jsou daleko silnější než tomu bylo dřív. Teď mi bříško i poskočí :) Takže se ještě máme na co těšit :)



A nakonec ještě jedná upravená verze poslední fotky :)



Mějte se moc hezky :)

čtvrtek 6. září 2012

Zajímavá akce na nákup kosmetiky :)

Zdravím všechny :)

dlouho o mě (o nás) nebylo slyšet, ale nebojte se nic se neděje a vše je v naprostém pořádku :)
Dnes jsem náhodou narazila na super akci na krasa.cz (nechci dělat reklamu, nejsem za to placená :D), ale mám ráda, když nakoupím s pocitem, že jsem na tom získala víc a moje peněženka taky zajásá :)
Takže pokud jste zde ještě nic nenakupovali (stejně jako já ještě dnes ráno :)), tak je tenhle článek jen a jen pro vás, pokud jste zde už nakupovali, tak vás se to bohužel týkat nebude.
Pro všechny nové zákazníka čeká sleva 50 Kč na celý nákup, za balné se zde nic neplatí. Jen za doručení standardní částka. Stačí zadat váš e-mail a na něj vám příjde slevový kód, který vložíte na konci objednávky.
Tak proč si neudělat radost :)