pondělí 30. července 2012

Pula - the city with amfitheatre

Ahojky :)

Pula není moc známé město, ale je nádherné. Možná znáte amfitéatr Coloseum v Římě, ale víte, že je i amfitéatr i v Pule?






A frappé na osvěžení :)


Hezký den a doufám,že vám počasí na dovolené vyšlo nebo výjde lépe :)


Zpátky z dovolené...

Ahojky :)

tak místo týdení dovolené jsme nakonec byli jen na 3denní dovolené, počasí nám moc nepřálo, ale vesměs to byl úděl všech co jeli do Chorvatska, ať si vybrali sever, jih nebo střed, všichni to postupně vzdávali. Nám teda nepršelo, to ne. Ale měli jsme hodně silný studený vítr a slunce na nás vykouklo jen zcela výjmečně :)

Jako svůj cíl jsme si nevšedně (pro Čechy, protože jich tam jezdí opravdu málo) vybrali Istrii - až na samém konci město (nebo spíše vesnici) Premantura, pod kterou se nechází národní park Kamenjak, který dvakrát za sebou National Geographic vyhlásil mezi 10 nejlepších míst ke koupání na světě!!
Sice se musí platit vstupné 35 kun, ale stojí to za to. Najdete zde útesy, kamínky, písčité pláže, prostě pro každého to pravé :)

A teď se s vámi podělím o pár fotek :)

 NP Kamenjak







Udělali jsme si výlet i do Safari baru, který byl nedaleko jedné pláže, kde jsme se "cachtali" :)




sobota 7. července 2012

Tak už vím který chci! :)

Ahojky :)

tak poslední 3 dny jsem pročítala na internetu snad všechny recenze na snad všechny epilátory, které se u nás na trhu vůbec vyskytují. Některé negativní příspěvky mě spíš pobavili - např. když jedna paní/slečna se vztekala, že při sprchování ji nejde zapnout epilátor na nabíjení do elektřiny :) (u některých dražších je totiž pojistka, že nejde používat akumulátor a zároveň nabíjet, asi pro tyto "život riskující nápady" :))
Dala jsem si pár hlavních bodů, které jsem brala jako výchozí:
a) cena do 1500,--
b) nepotřebuji "milion" nástavců - stačí tak 3-4 :)
c) spokojenost zákaznic s vytrháváním chloupků
d) co nejmenší bolestivost - zde bych doporučila, jestli si budete kupovat nový epilátor, dívat se na počet pinzet - např. 20ks je celkem málo, já si vybrala s 41 ks :), našla jsem ale i Brauny s 60ks, ale to by na mě byl "smrtící" útok
e) a samozřejmě vzhled, aby se mi líbil :)
f) teď se projevím jako typická žena, ale jedním z bodů bylo i to, že kdyby u toho byla nějaká hezká taštička na uschování strojku a příslušenství, tak bych se vůbec nezlobila :)
g) aby se pohodlně držel v ruce, tzn. ani příliš velký ani příliš malý

Tak a teď k tomu co jsem si vlastně vybrala. Bála jsem se objednávat přes internet. Ale jelikož jsem si vybrala dražší než byl můj limit, tak jsem našla na http://www.levneelektro.cz/ tento epilátor s výraznou slevou. Po pravdě tomuhle já moc nevěřím, jak je něco moc levné, tak se mi to nezdá :( Na heurece jsem si přečetla recenze a z cca 90 % pozitivní. Tak jsem si to nechala projít hlavou do dalšího dne ráno. A rozhodla jsem se, že to koupím. Díky Bohu, že jsem se nerozhodla později, protože už byl poslední 1 ks na skladě. A to večer jich bylo ještě 6 ks :)

V ponděli mi má přijít balíček, takže potom sem určitě dám recenzi a fotky :) Nyní alespoň uni foto, jak můj nový epilátor bude vypadat :)

středa 4. července 2012

Letní design blogu :)

Ahojky,

tak na začátku se hned přiznám - že já a technika si občas spolu nerozumíme :)
Snažila jsem se tedy všemi svými silami udělat letní design blogu. Moře, dovolená, uklidňující modrá... tím jsem se snažila vám zpříjemnit pobyt u mě na blogu.
Co říkate na nový vzhled? Libí nebo ne?

Mějte se hezky :)

úterý 3. července 2012

Tohle vám udělá radost...

Ahoj :)

tak dneska mám pro vás něco co se vám bude určitě moc líbit. A funguje to. Na těchto stránkách
http://www.elite-vune.cz/
si můžete vybrat ze 4 parfémů a vytvořit si k nim krabičku (např. s vlastní fotkou :)), potom stačí poslat pozvánku o potvrzení 3 kamarádkám (které za to dostanou parfémovanou pohlednici) a parfém s vaší designovou krabičkou vám příjde domů :)
Přišla na to moje mamka a už ho má doma, tak jsem se nechala taky inspirovat a vytvořila svůj design krabičky :)
Takže takhle vypadá můj návrh až ho budu mít doma vyfotím v reálu. Jinak jsem si vybrala Paris Baby, ale co mi přišel vzoreček Rio, tak ta voní úžasně :)